Sexologen Lene Alexander


Jeg er 44 år, mor til to børn på henholdsvis 11 og 9 år. Min søn på 9 år er multihandicappet. Da jeg fødte Rasmus var jeg ansat i et stort medicinalfirma, men som han blev ældre hang arbejdstid og pasning af en så krævende dreng ikke sammen med et fuldtidsjob. Desværre var der ikke plads til en deltidsansat, så jeg blev ”fritstillet” og måtte tænke andre veje.

Jeg besluttede at tage en uddannelse som sexolog og parterapeut. Dette har bestemt været min redning til at få et dejligt liv igen, hvor de to ting kan kombineres. Jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet bevidst med mig selv. Deltaget i et utal af kurser, workshops og arbejder dagligt på udvidelse af min bevidsthed gennem meditation og ved hjælp af “belivende” kommunikation.

Mit hjerte banker for at hjælpe andre, til at få et liv med glæde og livskvalitet. Alle mennesker er værdifulde og unikke som de er. Vi kan ændre på os selv, men ikke på andre. Hvis vi ændre adfærd og bryder dårlige vaner, vil resultatet vise sig for vores omgivelser. I mit firma sælger jeg LIVSGLÆDE I LIVET.  Gennem bevidsthed kan vi komme så langt i livet som vi ønsker.

Ønsker du mere:

Nærvær, kærlighed, omsorg, glæde, tryghed, samtale, grin, positive oplevelser i dit parforhold, eller som single kan jeg hjælpe dig.

Skriv et svar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 228 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 230