Til tider gør livet ondt

Dans dig gennem livet.
Dans dig gennem livet.

Livet er nu, livet er her. Jeg elsker livet og alt det bringer, også når det gør ondt og er smertefuldt. Sådan er livet for mig lige nu, det er ok. Min krop gør ondt og jeg græder, men jeg ved, at lyset igen vækkes i mig. Bag det smertefulde viser livets smukke kærlighed mig atter vejen. Fanger de øjeblikke hvor jeg ser klart bag tårerne, og glædes over alle de mennesker jeg styrker til, at kunne stå stærkere i sig selv, gennem hjertet og kærligheden. Jeg er ikke bange for smerten, jeg er ikke bange for følelser,  for jeg ved at de skal gennemleves i min krop, så den igen bliver renset og fuld af vitalitet, kærlighed og energi. For jeg er vitalitet, kærlighed og energi. Det er du også, så lad dit hjerte lyse og stråle smuk som en sol. Husk du er elsket lige som du er.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 228 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 230