Tantra massagekursus for par

Vil du vække  sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny?

Vil du mærke kærligheden imellem jer stærkere og med mere dybde?

Deltag på dette kursus og  jeres relation vil være forandret for altid!

Mærk hvad ro i krop og sind kan gøre. Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og bliv forbundet på  en ny og særlig måde. Ingen  forudsætninger nødvendigt, kun nysgerrighed og lysten til at lære nyt.

Formål med kurset:
Mærk nærværet og kærligheden til hinanden, som måske har været væk i et stykke tid – glemt i hverdagens travlhed. Lær at tage imod uden, at skulle yde. Mærk hvordan ren væren føles i kroppen og giv slip på alt, du tror du skal. I får metoder til at kunne fortsætte rejsen til mere nærvær og kærlighed i jeres relation. Det kan være et værktøj i bevidst bruger i jeres liv sammen, til at åbne for mere og dybere kærlighed imellem jer. Nøgenhed når der masseres er en naturlighed, men kun massage til hinanden som par.  Tantramassage giver mennesket sin frihed. Tantramassage bliver en mere og mere naturlig del af et kærlighedsforhold og et sexliv.

En tantrisk massage har til formål, at åbne op for alle de fine og lette energimeridianer,  som vi normalt ikke mærker. Massagen er udviklet i Østen. Selvom hele kroppen bliver  masseret også dine kønsdele, har det intet med udløsning eller orgasme at gøre. Dog vil du på sigt kunne få krops orgasmer, da tantra massagen vil åbne for energien i hele  kroppen, og lade den seksuelle og erotiske livsfryd strømme rundt overalt i  kroppen. Du vil lære dig selv bedre at kende i din tilstedeværelse i din egen krop og lærer din partners krop bedre at kende. Et fantastisk værktøj til at forene to mennesker på et dybere og  tættere plan.

Du får muligheden for at lære at give tantra massage til din partner i et trygt rum, hvor det kun er jer som par og mig som underviser, der er tilstede. I skal afsætte 2 x 3 timer, over to dage. Først gang (valgfrit hvem I ønsker skal modtage første gang) får manden massage, jeg guider dig som kvinde I hvordan en tantrisk massage foregår og du lærer, at sende din bevidsthed ned i dine hænder og giver din partner en nærende og kærlighedsfyldt massage på hele kroppen. Blide lange strøg, der arbejder på et dybt plan. Næste gang I kommer er det kvinden der skal masseres, jeg underviser og guider dig som mand i hvordan du åbner din kvinde og giver hende en nydelsesfuld blid tanta massage.

Praktiske oplysninger:
Pris 4.995,- pr. par (2 x 3 timer, over to sammengængende dage – anbefales.)