7 gange én-til-én Stresscoaching, der gør dig effektivt fri af stress Book tid nu       

Da jeg har flere klienter der har behov for hjælp til at blive fri af stress, har jeg et samarbejde med min mand Thomas Wibling, som har meget erfaring i at afhjælpe og forebygge stress. I stresscoachingforløbet arbejder vi med kognitive og praktiske elementer til først at opnå afstresning og derefter at få en arbejdsdag og hverdag til at fungere bedre samt at forebygge fremtidig stress. Forløbet tager højde for at du har dine helt egen unikke oplevelser og historier, og sammen finder vi de indre og ydre mekanisme der skaber og afhjælper stress for dig. Dette gør, at vi kan forfølge dine personlige temaer. Forløbet er baseret på et koncept med der gør dig stressfri med en meget høj succesrate. Det er udviklet af nogle de bedste stresseksperter og er allerede gennemført med flere tusindvis stressramte i Danmark.

Indhold og varighed

Forløbet indeholder 7 samtaler at cirka én times varighed med et hvert et overordnet indhold, som sikrer ro, struktur og mærkbar fremdrift. Undervejs arbejder vi med afstemte og relevante redskaber og øvelser, der også sikrer fremdrift i din proces. Du kan forvente lidt hjemmeopgaver, som gør det let for dig at blive fri af stress samt at fastholde din positive udvikling mod at få en hverdag med mindre stress og mere overskud. Forløbet strækker sig typisk over cirka tre måneder og allerede i den første halvdel af forløbet vil du mærke forbedringer. I starten af forløbet har vi, så vidt det er muligt, en samtale én gang ugentligt. I takt med din proces mod at blive stressfri, vil der blive længere intervaller imellem vores samtaler.

Udbytte af forløbet:

Dit udbytte af forløbet er, at:
  • Sænke dit stressniveau og blive fri af stress
  • Forstå, hvad der stresser dig og hvorfor
  • Blive bevidst om dine stresssymptomer og bruge dem konstruktivt
  • Sove bedre, trives bedre og føle dig bedre tilpas
  • Øge din livskvalitet, få mere energi og overskud i dagligdagen
  • Skabe balance i dit liv og blive mere nærværende
  • Blive bevidst om dine værdier og hvad der gør dit liv meningsfuldt
  • Håndtere og forebygge fremtidig stress

Pris for forløbet

Pris for forløbet kr. 7.700,- hvis betalingen deles op i rater. Betales det fulde beløb ved forløbets start gives 10 procent rabat og prisen for det samlede forløb er kr. 6.900,-. Moms inkluderet for privatpersoner og for virksomheder lægges moms oveni (arbejdspladsen vil ofte gerne betale for stresscoaching for mindske udgifter og undgå længerevarende sygemeldinger).

Test dit stressnivau

Du kan teste dit stressniveau og få svar med det samme med følgende ja/nej-test: stressniveau.

Tidligere feedback

Feedback fra mine mere end 3.000 coachinger med fokus på stressafhjælpning og forebyggelse er (på en skala fra 1 til 5, hvor 1 er ikke tilfreds og 5 er meget tilfreds):
  • Tilfredshed med coach = 4,5.
  • Tilfredshed med forløbet = 4,9.
Du er velkommen til at besøge hans hjemmeside thomaswibling.dk