Kommunikation

Jeg er i gang med en kommunikationsuddannelse gennem “Prometheus Kommunikation & Akademi for Åndsvidenskab på Strandagergaard der ledes af Lisa von Schmalensee Magnùsson.

Uddannelse er baseret på teorierne i bogen Belivelse – at turde ville livet med fokus på friværdien i frontallapperne. Et kursus i at leve sit liv i kreativt nærvær overfor både sig selv og sine omgivelser – med brug af ikke voldelig kommunikation.

Mit mål med denne uddannelse er at give mine klienter og kursister dette vidunderlige værktøj til, at blive bedre til at lytte til sig selv og egne behov samt, at blive bedre til at kommunikere så det BELIVER og ikke AFLIVER relationen.

Dette værktøj giver jeg altid mine klienter, men hele konceptet er så omfattende, at hvis metoden skal ligge let tilgængligt også når vi som mennesker bliver kapret  i  vores følselser, kræver det en længere mere dybdegående orintering. Jeg har sammensat et kursus for par hvor jeg gennemgår de 7 perioder i menneskets biografi og hvert par øver sammen i metoden. Jeg glæder mig til at møde dig og din partner, så I kan opnå et “BELIVENDE ÆGTESKAB”.

Skriv et svar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 228 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 230