Frihed i forholdet

Kærlighed er at sætte hinanden fri så vi vokser som mennesker og bliver mere rummelige og kærlige væsner.

Forelskelsen
Når man møder et andet menneske og bliver forelsket er det ren kemi. De første tre til seks måneder er man lettere sindssyg og ser kun de sider i den anden person, som man mangler at få udviklet i sig selv, for at blive et helt menneske. Men alle mennesker rummer gode og mindre gode sider. Desværre ser man i forelskelsen skær ikke de mindre flatterende sider af personligheden hos den person, man har forelsket sig i, dette komme dog med tiden…

Elsk det der er!
De grundlæggende værdier kan ingen ændre på og som udgangspunkt, skal vi ikke ændre hinanden, vi skal acceptere hinanden og elske det der er. Altså elske det hele menneske også for de sider, som vi synes er knap så fantastiske. Parforholdet er en rejse en udviklingsrejse, men det kræver at vi kommunikere om de ting, der fylder og det som skal ændres og tilpasses….. Vi skal huske på, at vi er to forskellige individer med hver sin historie.

Hvis man vælger hinanden igen og igen, så er det kærlighed. Men husk at kærlighed er at give, begge parter skal give, ellers ender den ene med en tom kærlighedsbeholder, og så går det stærkt ned af bakke i parforholdet.

Husk at ingen skal nøjes…
Jeg har i mit liv valgt, at jeg vil elskes som den person jeg er. Hele pakken skal elskes, kan man ikke det må vi hver især videre ………….også selv om det gør ondt!

Elsk hinanden derude og gør det af hjertet.

Skriv et svar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 228 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 230