Elsk dig selv

Det kan ikke siges tit nok, eller arbejdes nok med dette fænomen, at elske sig selv. På underlig vis skal der ikke meget til før vi får prikket hul til selvværdskontoen. Som terapeut og som et menneske der bruger sig selv rigtig meget i mit daglige job, skal jeg være den første til at indrømme, at jeg stadig render ind i følelsen ikke, at være god nok!

Når jeg levere et foredrag eller laver undervisning for en gruppe mennesker, er det mig I får. Jeg kan og vil ikke tage en maske eller en facade på. Den har jeg arbejdet hårdt på, at fjerne og nu vil jeg leve uden og med et åbent hjerte. Det kan til tider være barsk og hårdt, men til gengæld er jeg autentisk og levende.

Vil du gerne være autentisk og levende?

  1. Lav en liste med 10 ting der gør dig glad, ubetinget af andre mennesker.
  2. Lav en liste med 10 opgaver, der vil gøre dig glad når du har lavet opgaverne.

Her er 6 råd til en positiv hverdag:

  • Hver morgen når du vågner, sig tak og vær taknemmelig for, at du får lov at vågne til en ny dejlig dag.
  • Giv dig selv lov til at trække vejret – helt ned i maven hvor du ligger dine hænder på dit hjerte og mave.
  • Tænk på noget som gør dig glad og smil.
  • Start dagen med kys og kram, har du ingen partner ved din side – kys og kram dig selv.
  • Lav minimum to ting hver dag, som gør dig glad (fra din liste – 10 ting der gør mig glad)
  • Lav minimum en ting hver dag af din opgaveliste (Bliver glad når jeg har gjort – liste)

Skriv et svar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 228 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/d/b/lenealexander.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 230