Handicap og seksualitet
For mange handicappede er nærhed og intimitet de vigtigste behov. Det fortæller sexolog Lene Alexander, som også er mor til en multihandicappet søn. Hun har et indgående kendskab til handicap og seksu…

Handicappede har også ret til et sexliv, det er et basalt behov for alle! Vi ved, at den seksuelle drift er i alle mennesker, fra de er små individer der ligger i deres mors maver. Derfor skal vi også tage handicappedes seksualitet alvorligt. Lytte til dem, forstå dem, arbejde med dem og ikke imod dem og deres behov. Jeg oplever tit at personalet, hjælpere osv. der arbejder med de handicappede ikke formår, at være professionelle når det omhandler seksualitet. Det vil jeg gerne gøre noget ved. Derfor kan du hos mig, få den støtte og opbakning du har brug for. Jeg forstår dig og vil hjælpe dig til, at få det seksualliv som passer præcis for dig og med de muligheder du har. Der er altid muligheder, lad os sammen finde dem.

En mulighed er PRAKTISK SEXHJÆLP, er det hvad du har brug for læs mere her: WWW.HANDISEX.DK

Brevkasseredaktør, skriv til mig hvis du har nogen spørgsmål, de vil blive vist på min hjemmeside, men du forbliver annonym:

sexolog@lenealexander.dk

 

Mulighed for foredrag sammen med Mikkel fra “Danmark ifølge Bubber” læs mere om ham på http://www.mikkellund.dk/Mikkel.htm

Mulighed for foredrag sammen med Tor Martin der er spastiker. Se endvidere på www.tormartin.dk

Jeg underviser på Joan Ørtings sexologuddannelse i modulet handicappede og seksualitet, samt er superviser på parterapeutuddannelsen.

Skriv et svar