Få mere energi, glæde og flow via intuitiv maling og bevægelse. Lær at og slippe af med dine indrer bremseklodser og åbne for din intuition, kreativitet og indre energi. Med andre ord: Fold dig ud!

Vi maler intuitivt ud fra bevægelse, lyst og livsenergi. Vi gemmer planer, tanker og motiver væk, åbner til det ubevidste sind og den indre ro. Vi lader kroppen og hjertet vise vejen til din indre kunstner. Kreativiteten og energien  slippes ud i hånden og op på lærredet. Oplev dette samtidig med en ro, balance og glæde som du straks kan tage med dig ud livet.

Kurser foregår:

Nye datoer på vej….

Tilmeld dig her…

Kurset er for dig som:

– Glædes over at male og blive et med tiden og dig selv
– Kan lide at male og tegne, men det er måske længe siden
– Aldrig før har malet og bilder dig ind, at du ikke kan
– Bare er nysgerrig og gerne vil prøve noget nyt
– Synes det kunne være dejligt at slippe hjemmet til egentid og forkælelse

Dine undervisere er:

Lise Højer, kunstner: Autodidakt kunstner og underviser i male- og tegnetekniker i sit Galleri Artmakery. Som underviser har Lise specialiseret sig i at formidle inspiration og teknik, der tager højde for kursisternes individuelle behov

Lenes Alexanders, Kropsterapeut og sexolog: Speciale er at slippe kroppen fri af gamle mønstre og begrænsninger, åbne op for kreativitet igennem sjove energifyldte øvelser og lade den kreative energi flyde frit.

INTROPRIS KR. 2.995,- (Normalpris kr. 3.495,-)

Inklusiv fuld forplejning begge dage (2 gange morgenmad, frokost og middag). Der er mulighed for overnatning. Tilmeld dig her…

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Lene på tlf: 26-963341

Skriv et svar