Et 4 ugers kursus I kunsten at elske sig selv.

Ægte kærlighed kommer indefra. Hele livet igennem skal  du være sammen med dig selv. År efter år, uge efter uge, dag efter dag, time
efter time, er du i selskab med dig selv, så hvorfor ikke gøre dig selv til din  mest trofaste og kærligste ven. Når du har et varmt kærlighedsforhold til dig  selv, vil du opdage hvor meget kærlighed der pludselig kommer til dig udefra.
Det du tænker om dig selv, vil du får igen, så hvorfor ikke gøre dette liv til  en kærlighedsfest?

De fleste af os kritiserer os selv hver dag med tanker  som ” jeg er ikke god nok, jeg er ikke noget værd, jeg er for tyk, de opdager  sikkert snart at jeg ikke er den, jeg udgiver mig for at være, jeg er for  meget, jeg er for lidt, jeg er ikke, som de gerne vil have mig” osv.

At investere i din egen glæde og  tilfredshed, og i sidste ende velvære og kærlighed, er en af de bedste  investeringer du kan gøre. Hvis du som de fleste mennesker har lyst til at  opleve mere kærlighed, nærvær og opmærksomhed og få mere energi og sundhed som  en ekstra gevinst, så invester i DIG. Gør ikke som mange, nemlig at bruge det  meste af livet på at leve i disharmoni, søge efter den eneste ene og alligevel  aldrig møde ægte kærlighed. Alting starter ved dig selv. Gennem tanker og  overbevisninger, danner du dit liv – men ved bevidsthed kan du ændre.

INDHOLD:

Nærvær og sensualitet -krop og psyke – Værdier i livet og  livs hjulet – Maskulin og feminin essens – De 5 kærlighedssprog – Kommunikation – kroppens eget sprog –  seksualitet

Kurset starter tirsdag  d. 4/3, tirsdag d. 18/3, tirsdag d. 1/4, tirsdag d. 15/4 alle dage kl. 19-22.

PRIS KR. 1.800 for alle aftener + en afsluttende enkel individuel session (værdi kr. 700) som opfølgning.

Betal her:http://billetto.dk/loveisall-letyourlovelightshine-72511b

Kurset foregår på Plantagevej 5, 4623 Lille Skensved,
Gældende tilmelding og betaling på sexolog@lenealexander.dk
konto nr. 4403-0010576768

Skriv et svar